keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

TALLINN

Viime perjantaina hypättiin autoon ja lähdettiin ensimmäistä kertaa ikinä äipän kanssa kahdestaan reissuun. Oli mukavaa vaihtelua olla välillä äidin kanssa ihan kaksistaan liikkeellä, koska hyvin suurin osa äidin vapaapäivistä menee veljen kanssa sairaalassa ravatessa, joten kerrankin oli minun vuoroni.
        Suunnattiin siis perjantaina Helsinkiin, jossa olimme yhden yön tuttavaperheemme luona. Lauantaina tarkoituksena oli mennä pika-aluksella Itämeren yli Tallinnan puolelle. Mielessä tietenkin shoppailu, mutta myös wanhojen mekkoa siinä sivusilmälle oli tarkoitus katsella. Mekko jäi harmikseni kauppaan, koska hintataso oli yllättävänkin korkea. Tyhjin käsin en sentään reissusta kotiin lähtenyt. Mukaani tarttui kevättakki Vero Modasta. (Kuvia siitä mahdollisesti viikonlopun tienoilla). Käytiin Amarillossa syömässä kana-annokset ja laivalla syötiin mahat kipeäksi suklaasta..                  
         Nyt vain takaisin normaalirutiineihin ja koitan parhaani mukaan jatkaa yritystäni ''Mahdollisimman vähän herkkuja'', operaatiosta. Tosin tästä täytyy poiketa lähipäivinä, koska olen törmännyt niin moneen hyvään/herkulliseen reseptiin, joita sormet syyhyten tahoisin jo päästä kokeilemaan. Jospa viikonloppuna olisi sen verran aikaa..
-Jenna-








Kuvat on puhelimesta, joten laatu.. Lisää kuvia tulossa, kunhan saan ne siirrettyä kameralta
  
        

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!