lauantai 22. maaliskuuta 2014

RELLA

Torstaina vietiin meidän pienokainen haikein mielin viettämään mamma lomaa ja odottelemaan lastensa syntymää kasvattajalleen. Tulee varmasti olemaan hyvin oudot kaksi kuukautta, kun ei ole pieni koira neitokainen jaloissa pyörimässä. Ei ole kukaan jalkojen juuressa kyttäämässä, kun avaa jääkaapin oven tai alaovella innoissaan lenkille lähdössä. Onhan tuossa totuttelemista, mutta onneksi Rella ei lähtenyt lopullisesti! Kahden kuukauden päästä se jälleen tepsuttelee olohuoneessa ja jyrsii luuta. Kyllä se aika nopeasti menee (toivotaan)
       Ultrassa pentuja luvattiin ainakin yksi, mutta kun hauvelin mahaa katsoo, niin uskaltaisin sanoa, että vauvoja on odotettavissa enemmänkin. Maanantaina röntgenissä selviää sitten varmaksi vauvojen määrä. Rella on ollut koko odotus ajan tosi pirteä tyttönen ja on jaksanut lenkille lähteä ihan normaalisti. Tosin ruokahalu sillä kasvoi hurjasti normaaliin nähden...
Ensi viikolla siis vauvauutisia odotellaan sormet syyhyten! Pentujen isänä siis Hjohoo's Hjo Bring Love To My Life (Kilu)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!