keskiviikko 15. helmikuuta 2017

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Omalla kohdallani ystävänpäivä ei koskaan ole ollut vain yksi päivä toisten joukossa ja tuskin se sitä koskaan tulee olemaankaan. Syntymäpäiväni kun sattuu osumaan juuri ystävänpäivään. Toisaalta ihanaa, kun kenenkään ei tarvitse erikseen miettiä mitään ystävänpäivä juttuja, kun kaikki menee oman vanhenemisen juhlimisen piikkiin (aivan kuin sitäkään tarvitsisi sen kummemmin muistaa..) Tänä vuonna ystävänpäivän vietto lähti liikkeelle töissä aamuvuoron merkeissä. Oli aivan ihanaa nähdä liikkeellä ehkä hieman tavallista iloisempia ihmisiä ja runsaasti hymyileviä katseita. Puhumattakaan, kun eräs asiakas toi iltaa varten tyttöystäväänsä varten suurtakin suuremman kukkakimpun ja kertoi aikovansa yllättää hänet kosinnalla. Kyllä siinä olisi kenen tahansa suu hymyyn kääntynyt ja puntti hieman tutissut.


       Itse vietin illan kotosalla. Tosin synttäri- ja ystävänpäivälounaaksi oli loihdittu hieman spesiaalimpi kokonaisuus. Kieltämättä hieman epäilytti, kun Veikko alkoi kaivaa kauppakassista kikherneitä ja bataattia, mutta lopputulos oli kuitenkin todella herkullinen. Illallisen kruunasi jälkiruokana tarjoiltu Ben&Jerry's- jäätelö, sekä Geisha- konvehdit. Ei kai sitä kaltaiseni sokerihiiri muuta tarvisekaan tullakseen iloiseksi.

 (Aamu ei voi olla täydellisempi, jos aamupalaksi voi syödä banaania maapähkinävoilla)
      Sain myös eilen tietää yhden osan syntymäpäivä lahjastani ja lähdemmekin jo huomenna kohti eteläistä Suomea. Tulossa on oikein mukava ''varhainen viikonloppu'', joka päättyy veljeni wanhojen tansseihin. Mukavaa päästä pitkästä aikaa pois Pohjois-Karjalasta ja siirtää ajatuksia kauemmas töistä ja opinnoista. Ennen kaikkea on ihana nähdä rakkaita ihmisiä edes vilaukselta, ennen kuin kiidän takaisin arjen askareiden kimppuun.
      Olen kovasti joutunut pohtimaan tulevan lukuvuoden kuvioita ja välillä ne ajatukset saavat pääni niin sekaisin, että jätän mielelläni pohtimisen kauemmaksi. Näin ystävänpäivänä aloin miettimään, että mikä lopulta on tärkeintä. Totesin, että opintoihin olisi keskityttävä ensisijaisesti ja toisaalta opiskelukuplassa eläminenkään ei pidemmän päälle niin terveellistä ehkä ole. Tänä keväänä on tehtävä isoja päätöksiä, jotka voivat viedä ihan minne tahansa ja epävarmuuden tunne toisinaan ahdistaa. Jaksan kuitenkin uskoa, että asiat selkeytyvät sitä mukaa, mitä lähemmäs kesää kuljetaan.


     Jotta postauksen loppu ei olisi aivan yhtä syvällistä pohdintaa täytyy mainita kivoista jutuista, mitä tuleva kevät ja seuraavat viikot tuovat tullessaan. Vuosijuhlamekko saapui postissa luokseni ja sehän oli kuin tehty päälleni. Kuvia siitä on tulossa myöhemmin vuosijuhlien yhteydestä. Hiihtolomalla suunnataan Leville ja maaliskuun loppupuolellekin saimme eilen erittäin mieluisaa ohjelmaa.

Muistaa, että jokainen päivä on ystävänpäivä!
-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!