sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

BLACK JACKET+little secret

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!
Onhan kaikilla kellot oikeassa ajassa, ettei huomenna tapahdu kömmähdyksiä? Itse heräsin tänä aamuna pirteästi yhdeksän maissa (uutta aikaa), ja säntäsin aamulenkille. Kyllä hermo lepää ja viimeistään siinä vaiheessa herää kunnolla, kun voi raikkaassa ilmassa pistää tossua toisen eteen.
      Eilisessä päivässä oli ihmettä ja kummastusta kerrassaan. Heräsin lauantai aamuna yllättävänkin pirteänä. Kävin lenkillä ja aloitin huoneen siivousoperaation (olen normaalisti hyvin laiska tässä suhteessa). Kun siivoukset oli hoidettu rymistelin keittiöön ja kaivoin kaapeista leivonta kamppeet esiin ja ryhdyin työstämään uusia leivonnaisia. Nopeimmat ovatkin ehtineet käydä jo instagramista katsomassa lopputulosta, mutta huomenna tästä tarkemmin ohjeen muodossa. Illalla tulikin sitten niin ihania uutisia, ettei housuissaan meinannut pysyä! (Selaa alas, jos haluat tietää mitä!)
     Kuvissa olevan takin siis ostin Tallinnan reissulla Vero Modasta ja hintaa kertyi 25e. Ei mielestäni mitenkään kallis, koska olin tuollaista takkia katsellut jo pidemmän aikaan ja useimmat niistä jopa puolet kalliimpia. Olihan tuo uusi takki jo aiheellinen. Edellinen syys/kevättakki onkin jo vuosimallia 2010. Mitäs tykkäätte?
Ihanaa alkavaa viikkoa!
-Jenna-

Sitten ne ihanat uutiset! Rellasta tuli eilen klo 16.50 äiti! Yhdistelmästä: Hjohoo's Hjo Bring Love To My Life&Cairnclan's Fiorella syntyi kolme prinsessaa ja yksi poikavauva syntyi eilisillan aikana. Puhelin kourassa jännätessä se ilta miltei sitten menikin, kun odoteltiin lisää ''tilannetietoja''. Kauhea ikävä Rellaa jo nyt, vaikka perjantaina sitä katsomassa käytiinkin. Innolla odottaen, että päästään näkemään mammaa ja lapsia<3
Kuva: Sandra Hassinen

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja ihana toi takki! Käy sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Ihana sä ja kauniita kuvia:--)<3 ihan semivanhahan (1813 vuotta) toi sun vanha takki ilmeisesti oli;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Painovirhe paholainen hyökännyt joukkoon :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!