perjantai 14. maaliskuuta 2014

SUNSHINE

Päivät vierii ohi niin nopeasti, ettei tässä pysy perässä pysy. Tätä vauhtia, jos elämä tästä eteenpäin menee huomaa sitä eräs kaunis päivä istuvansa vanhainkodin kiikkustuolissa... Onneksi sinne on kuitenkin vielä (toivottavasti) niin paljon aikaa. Onhan tässä tätä ''hurjaa nuoruuttakin'' vielä muutama vuosi jäljellä, joten mitä sitä suotta vanhainkotia ajattelemaan.
         Vihdoin sain kuvattua asukuvia! Edellisestä kerrasta onkin päässyt kulumaan jo ihan liian kauan aikaa. Voisin taas kerran ruveta selittämään koulusta ja muista kiireistä yms. liibalaabaata, mutta tällä kertaa aikani on mennyt johonkin hyödylliseen. Nimittäin olen hullaantunut liikuntaan ja treenaukseen ja löytänyt uutta motivaatiota. Kenties keväällä ja Auringon paisteella jotain vaikutusta? Aamu aerobisetkaan eivät ole ongelmia aiheuttanut, oikeastaan pomppaan sängystä ylös ja ryntään ulos yllättävänkin innokkaasti. Harvinaista minunlaiseltani aamuihmiseltä.Olen tehnyt tavoitteita ja ottanut itseäni niskasta kiinni! Nyt mennään eikä meinata.
         Koulussa menee yllättävänkin hyvin, vaikka lusmuiluun homma taas on menossa/mennyt. Eilen käteeni tyrkättiin edellisen jakson kokeet ja tyytyväinen täytyy olla, lukuunottamatta pientä kauneusvirhettä. Matikka, uskonto, historia, espanja ja äikkä 9. Enkusta 6.. Hups, nyt tsemppi päälle siinäkin suhteessa, niin hyvä tulee :)
 Instagramista ja Ask.fm:stä voi seurailla uusimpia kuulumisiani!
-Jenna-








6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!