maanantai 20. lokakuuta 2014

AJATUKSIA RUOASTA

Syysloma pulkassa ja paluu ''karuun'' arkeen. Syksyn pimeys ja ankeus vetää mieltä väkisinkin matalaksi ja ympärillä velloo jatkuva väsymys. Kuitenkin on jaksettava pysyä pirteänä ja pitää yllä opiskeluintoa. Joten liikunnan ja puhtaan ruoan merkitys on kasvanut tosi suureksi. Lähiaikoina olen alkanut tarkkailla lautaseni sisältöä tarkemmin. Enkä tarkoita nyt vaan silkkoja kaloreita, vaan suurempaa roolia näyttelevät ravintoaineet ja vitamiinit. Dieettini aikana huomasin voivani huomattavasti paremmin ja vireys taso oli jotain aivan muuta, kun viimeisen kahden viikon aikana, jolloin otin syömisen vähän turhankin löysästi..
            Tänä aamuna ennen seitsemää kävellessäni pilkkopimeässä ulkona vesisateessa pohdin, että miksi hitossa tämän teen. Löysin yllättävänkin monia syitä, joista kuitenkin tärkeimmäksi nousi: terveys. Tahdon voida hyvin ja elää mahdollisimman tervettä elämää. Hällä väliä joillain missien mitoilla, jos puhutaan terveydestä ja hyvästä elämästä. Hetken siinä pohtiessani päätin, että en aio enää stressata niinkään ylimääräsiä senttejä vyötärölläni, vaan keskityn ylläpitämään hyvää mieltä ja fiilistä, sekä kehosta huokuvaa hyvää oloa.
          Viime päivinä olen ahkerasti kuvaillut ruokia ja totta kai leivonnaisia. Sitruunalakritsikakusta ajattelin lisätä tänne erillisenä postauksena reseptin. Toki muistakin saa toiveen mukaan :)
-Jenna-

 Bataattiranskalaisia
 Tuorepuuroa
 Hups.. Mutta toki kyllä joskus pitää muistaa herkutellakin
 Aura-punajuuripiirakka

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!