maanantai 13. lokakuuta 2014

AFTER COMPETITION

Viime viikko meni totutellessa ns. normaaliin elämään, kuitenkaan siinä aivan täydellisesti onnistumatta. Oli kummalista, kun kisat eivät pyörineet enää joka hetki mielessä, vaan oli niin paljon kaikkea muuta. Tuntui myös enemmän kuin oudolta syödä vapaammin kyttäämättä jokaista suupalaa. Innoistuinkin siis pitkästä aikaa leipomaan ja pyöräyttelin suklaapaloja ja kääretorttua. Suklaapaloja on tuunailtu proteiinijauheilla, samoin kuin kääretortun ''pohjaa''. Leipomisurakointi jatkuneekin myös tulevana viikonloppuna, kun veljeni täyttää vuosia.
          Vaikka kisat ovatkin ohi, en todellakaan aio heittää hommaa nyt läskiksi. Vaikka tiukan linjan dieetille sanoinkin heipat, niin kyllä silti katson vähän tarkemmin, mitä suuhuni heitän. Tavoitteissa on pudottaa vielä muutama kilo ja kiinteytyä, tosin vähän hitaammalla vauhdilla. Ehkä kenties ensi vuoden puolella, jos nousisi jälleen lavalle, silloin tavoitteena sijoittuminen.. Dieetin jälkeen muun muassa aamuaerobiset tulevat pysymään, sekä runsaampi kasviksien syönti ja leivän vähempi käyttäminen. Tällä hetkellä kasvikset näyttelee suht. isoa roolia, sillä toteutan parhaillaan omalla tavallani lihatonta lokakuuta. Eli kaiken punaisen lihan olen hylännyt kuukauden ajaksi. Oikeastaan päätös ei ole muuttanut ruokailutottumuksiani kovinkaan merkittävästi, sillä enpä punaista lihaa nyt kovin paljon ennenkään käyttänyt.
          Vietän nyt parhaillaan syyslomaa ja kieltämättä ei se parempaan paikkaan olisi voinutkaan tulla. Elämä kun oli taas liian hilkulla valahtaa vastaavaan arkeen: Herään, selviydyn ja takaisin nukkumaan. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt ja nyt saan lomailla ensimmäistä kertaa sitten juhannuksen.
Love: Jenna

 Miss Pieksämäki & Savon neito- kilpailun palkinnot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!