perjantai 21. helmikuuta 2014

B-DAY PRESENTS

''Kun olet iloinen nauran kanssasi. Kun olet surullinen itken kanssasi. Kun olet yksin lupaan olla kanssasi. Kun olet ystäväni, en tarvitse muuta''

Nyt sain viimein aikaiseksi napsia kuvat synttärilahjoistani. Ylläoleva teksti onkin peräisin lahjasta, jonka sain Annalta. Ihana teksti kerrassaan, tässähän herkkä ihminen ihan herkistyy.. Kenties Anna on pistänyt korvan taakse, että valitan ehkä liiankin usein, että koruni ovat sikinsokin.. Sain Annalta myös enkeliheijastimen (koska en kuulemma koskaan käytä heijastimia, joten se roikkuu tällä hetkellä takissani), lahjasta löytyi myös ''yllättäen'' purkkapussi. Olenhan viimeiset puoli vuotta syönyt kaikki Annan purkkavarastot tyhjiksi, joten kerrankin on omat..
       Hoggis osti ihan liian kalliin lahjan. Jo joulun aikaan ramppasin Kick:sissä katselemassa Taylor Swiftin Wonderstruck- hajuvettä. Kerrankin olin löytänyt sellaisen hajuveden, josta en saa hengenahdistusta. (Lievää taipumusta yliherkkyyteen), mutta en tohtinut ostaa sitä... Kauhukseni kuitenkin huomasin Hoggiksen ostaneen sen minulle. Lisää tuoksusta voit lukea täältä
       Koeviikko vihdoin ja viimein ohi ja nyt uusia suunnitelmia kohti. Tulevista arvosanoista en taida uskaltaa sanoa mitään, koska sieltä voi kirjaimellisesti tulla ''ihan mitä vain''. Nyt kuitenkin innolla kohti lomaa!--> 
Nähdään reilun viikon päästä! Tää typy lähtee viikoksi purkamaan stressiä ladulle ;) (vihdoin)
-Jenna-

Viime sunnuntain leipomuksia. Tästä piti tulla ystävänpäivä- sydän leivoksia.. Kuorrutusta fiksailin taas kerran vähän terveellisempään suuntaan. Siinä on käytetty kermakaramelli puddingia ja rahkaa, sekä n. 2dl kermaa. Lisämausteena tummaasuklaata.

8 kommenttia:

  1. Hyvä, jos tykkäät hajuvedestä! ;D Ja pidä hauska loma♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tosi paljon! Oon käyttäny sitä joka päivä :) Juu yritän :)

      Poista
  2. Ei, en oo kuullu sun valittavan sotkusista koruista, vaan nähny ne omin silmin(; jospa ne nyt pysys vähä vähemmän solmussa. Myöskin toivon, että jatkossa syöt omia purkkias ja autotkin sut huomais! Tohon runoon mikä lie, olis vielä voinu lisätä "mutta kun olen vittuuntunut, pysy kaukana minusta" ;) hyvää lomaa, äläkä liikaa hiihä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juu ;) ja tossa lisäyksessä puhut niin totta :D

      Poista
  3. Kivoja lahjoja! Saitko mitään vanhemmiltasi/sukulaisiltasi?:)
    Tätä tekstiäkin oli huomattavasti mukavampi ja oikein nautittavaa lukea, huomasi panostuksesi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äitiltä liput cheekin keskiviikkon konserttiin ja iskältä rahaa. Sukulaisilta (mummolta) rahaa :). Onpas mukava kuulla :)

      Poista
  4. Vähän eri hintaluokkaa nuo lahjat:DD
    Hyvää oikeinkirjoitusta tässä postauksessa, miellyttävä lukea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle molemmat lahjat ovat aivan yhtä tärkeitä. Toinen lahja oli hinnaltaan kyllä ihan liian kallis ja sen antaja sai kyllä kuulla sen ;) kiva kuulla!

      Poista

Kiitos kommentistasi!