perjantai 14. helmikuuta 2014

SEVENTEEN YEARS

Tämän kuvan otosta tuli tänään 17 vuotta. Tuona päivänä oli -25 astetta pakkasta, (tänään ei ihan sellaisiin lukemiin päästy)

Pienestä pitäen olen ollut koira ihmisiä. Mummini Piku koiran kanssa tuli vietettyä monia lapsuuden rientoja. Hauveli sai kuitenkin enkeli piikin minun ollessa kahdeksan vuotias.

Vuodet vierivät. Syntyi pikkuveli ja kasvoin. Uusia kavereita tuli elämääni kerhon ja myöhemmin eskarin myötä. Rakastin barbeja ja saatoin moniakin tunteja vain istua huoneeni lattialla ja pidellä barbia kädessäni. Silittää sen hiuksia ja suu auki keskustella sen kanssa :D

Urheilusta olen aina tykännyt. Monet kerrat mummin kanssa sohvalla istunut ja pitänyt mäkihyppääjlle peukkuja sormet ja varpaat pystyssä. Katsonut hiihtoja, sekä tietysti itse hiihtänyt. Koulun hiihtokilpailuista tuli mitaleita roppakaupalla ja tässäkin tuli ensimmäinen juoksu mitalli (en siis koskaan juoksua ole harrastanut)

Jenna seitsemän vuotta. Äiti oli laittanut poskeeni tuollaisen tatuoinnin ja taitaa olla vähän huulikiiltoakin. Muistan kun tuo paita piti aikanaan vartavasten ostaa kouluun lähtöä varten. Joka kerta kaupassa ollessamme äiti sai hätistellä minut pois kenkä osastolta, kun ihailin sieltä tyttöjen juhlakenkiä, mitkä olisin aina ennemmin kelpuuttanut ''rumien'' lenkkareiden sijaan.

Sitten tehdäänkin jo aikamoinen hyppäys. Vuodelta 2008. Olin tuolloin hiljainen tyttö, josta moni ei tiennyt juuri mitään. Tuo vaihe oli ehkä sitä ns. varhaisteini kriisiä. Puhuttiin mesessä, napsin itsestäni hienoja selfie kuvia mesen profiilikuviksi ja testailtiin salaa äidin huulipunia. Joskus on ehkä ikäväkin tuota aikaa. Aikaa joilloin lasten keskuudessa ''in'' oli vielä tarrojen vaihtelu ja lipun ryöstön pelaaminen.

Ensimmäinen facebookin profiilikuva ikinä!Tuolloin olin lähdössä seiska luokalle. Seiska mullisti elämääni. Muutti sitä hyvin paljon. Muistan hyvinkin kun parina ensimmäisenä yläaste viikkona kummastelin monttu auki seurustelevia rinnakkaisluokkalaisiani.
2012, se kultainen vuosi jolloin blogi sai alkunsa. Kuva on ihan ensimmäisistä postauksista ja ne laadut olivat tätä luokkaa. Tuolloin omistin vielä otsiksen.
Tasan vuosi sitten. Sweet sixteen, menossa ystävänpäivä tapahtumaan koululle.


Jenna 17v.

7 kommenttia:

  1. Tarkistatko ikinä tekstejä ennen julkaisua? Tässäkin nimittäin todella monia yhdyssana_virheitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pointsit sulle, jos jaksat niistä piitata. En tarkasta tekstejäni, ja kukaan ei pakota niitä lukemaan, jos muutama virhe sinua häiritsee :))

      Poista
    2. muutama..virheitä on joka postauksessa ja paljon! mikä äidinkielesi olikaan peruskoulussa?

      Poista
    3. En niistä piittaa sen enempää kuin pakko, teksti nimittäin tökkivää ja hanka lukea, ala-asteelaisen tasoista kirjoitusta. Kannattaisi tarkistaa, sillä lukijamäärästä huomaa kyllä tekstiesi tason. Mutta jos asenteesi on tuo, niin taidan mielelläni lopettaa blogisi lukemisen ja toivottavasti muutkin tajuavat tehdä saman. "Muutama" virheesi oli tässä tekstissä ainakin 11, jotka itse huomasin. Toivottavasti äidinkielenopettajasi kiinnittää tähän huomiota aineissasi.

      Poista
    4. No niin rakkaat anonyymit. Yhdelläkään äidinkielen opettajallani ei ole ollut yhtään valittamista tekstien laaduista. Yksinkertainen selitys näihin ''moniin'' ja jatkuviin virheisiin on se, että kirjoitan nopeasti ja kyllä, en tarkasta tekstiäni jälkikäteen, mutta kai niin täytyy ryhtyä tekemään, kun se noin monia näyttää haittaavan. Ai niin ja anolle nro kaksi. Äidinkieli oli peruskoulussa 10..

      Poista

Kiitos kommentistasi!