maanantai 4. marraskuuta 2013

PIENI TYTTÖ SUURESSA MAAILMASSA

Sain inspiraation tähän postaukseen ei mitenkään hauskalla tavalla. Veli tulee kotiin takin ja hupparin kanssa, joihin on koulussa syletty. Painuu huoneeseensa ja kaivaa puhelimen taskustaan ja alkaa pelata...
        Ensinnäkin en tajua mikä näitä kyseisiä ihmisiä vaivaa! Menee järki! En ole koskaan ollut koulukiusaajien puolella. Enkä tule olemaan. Omakohtaisestikkin tiedän, miltä tuntuu olla syrjitty ja kiusattu, joten en enää tahtoisi antaa veljeni kokea vastaavaa. Varsinkin, kun on nähnyt kuinka paljon se on joutunut kärsimään.
        Jos joku kiusaaja näkee tämän postauksen, niin sanon teille yhteisesti, että MIETTIKÄÄ NYT! On niin naurettavaa! Kasvakaa aikuiseksi!
      Jokainen tässä maailmassa on erilainen ja se on vaan nieltävä. Siihenkin voi opetella. Uskokaa tai älkää. Minulle ainakin on ihan sama, mitä muut aukovat selän takana. Ei sekään kyllä haittaa, vaikka päinnaamaankin tultaisiin sanomaan. Kiusaaminen kasvatti luontoa ja teki vahvemmaksi ihmiseksi. Nyt voin ylpeänä seisoa sanojeni ja tekojeni takana. On vain yksi minä, yksi sinä, yksi elämä. Ei toista mahdollisuutta. Onko elämän pakko alkaa vasta 30v:nä? Ei. Tämä tsemppi puheena kaikille kiusatuille. Siitä tosiaan voi selvitä. Jos minä selvisin, mikset sinäkin? Olen valmis auttamaan kiusattuja aina ja parhaani mukaan.
 Tee juuri niin kuin sinusta hyvältä tuntuu. Uskalla olla sinä :)
<3:llä Jenna


Jenna 14.

''Olet kaunis juuri noin. On kaunista lähteä ulos ilman meikkiä, ei lainkaan häpeällistä. Pää pystyssä eteenpäin. Jos en olisi ottanut itseäni niskasta kiinni, olisinko kävellyt bikineissä koko Jyväskylän edessä? Tuskinpa..''

9 kommenttia:

  1. Kiusaaminen on tosiaan kyllä aivan perseestä! Pitäisi antaa vähän jätkille vasarasta ohtaan D:

    VastaaPoista
  2. Hieno kirjoitus :) Kumpa jokainen osaisi ja uskaltaisi olla oma itsensä, ilman että joutuu polkemaan alas muita. Eiköhän me mahduta tänne kaikki. Ihan jokainen. Sellaisena kun olemme.

    Sampulille voimahalit :)

    Terkuin
    " kakkos jura" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)
      P.s Kiva, kun tuttujakin on löytänyt tänne ;)

      Poista
  3. nyt kiehuu..tiiätkö ketä ne on..vois mennä ja polttaa niiten leikkimökin.. prkl!!

    t. ykkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No veikkauksia on, mutta... tänään selviää, kuka/ketkä oli asialla :)
      Ei paha idea ;)

      Poista
  4. Hienoja ajatuksia sinulla! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!