torstai 31. lokakuuta 2013

LONG TIME

Hei muruset! Espanjan kirjoista ajattelin nostaa hieman nenääni ja kirjoitella teille. Miten nää päivät vaan vierähtää ohitse. Taas koeviikko. Miten sitä joskus lapsena ajatteli, ettei aika kulu ikinä. Nyt taas miettii, että kuinka aikaa voisi vain jarruttaa.
    Tulevan viikonlopun vietän isosleirillä ihanien ystävieni kanssa. (Nenä kiinni kirjassa..) Jos kemiasta, matikasta ja ruotsista selvitään, niin kaikki hyvin. Tavoite=läpi pääsy. Ruotsin koe on onneksi pois alta. Ei tosiaan kuulu suosikki aineisiini.
    Toivon mukaan saan huilahtaa viikonlopun aikana hetken ja ajatukset muualle koulusta. On hassua kuunnella ''ei lukiolaisia'' kavereitani, kun kyselevät, että mikä on ongelmana, kun en puhu kuin koulusta. No olisiko vaikka, että kun koko elämä pyörii sen ympärillä... Mutta kerran sitä vain (toivottavasti) lukiossa ollaan :)
-Jenna-



 Vuosihan oli jotain 2002-2003 :)

   American classic dinner :)

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus :-) Vinkkinä vaan, kannattaa alusta pitäen jättää noi kännykkäkuvat vähemmälle, ne usein laskee blogien laatua.

    clarahappilyeverafter.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tässä tapauksessa minulla ei ollut muita kuvia joten ajattelin, että nuo kelvatkoon :)

      Poista
  2. Viikonloppua odotellessa ;-)<3
    Nam, toi ruoka näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Ei näitä lukioangsti postauksia jaksa kukaan täysjärkinen lukea... Mietitkö yhtään minkäkaisen kuvan annat itsestäsi tän blogin kautta? Tekstiä on myös raskasta lukea kirjoitusvirheiden ja lauseiden rakenteellisten ongelmien vuoksi. Tekstissä ei oikein ole tolkkua :/ Pidähän korvat auki äikän tunneilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt tiedä, että oliko tässäkään taas mitenkään kauheasti "lukioangstia" ja olen pahoillani jos en saa teille aikaan rakenteellisesti aivan täydellistä tekstiä koulupäivän jälkeen. Kirjoitusvirheitä en kyllä löytänyt vaikka kävinkin tekstin läpi.

      Poista

Kiitos kommentistasi!