lauantai 30. marraskuuta 2013

ANNA'S B-DAY

Tykkäsittekö eilisestä postauksesta? Kieltämättä en pystynyt itsekkään lukemaan tekstiä nauramatta. Aivan mahtava teksti! Pyydän tässä myöskin samalla anteeksi ''uunouttani''. Roskapostiin oli tullut pari kommenttia ja menin sitten vahingossa poistamaan ne, enkä nyt sitten tietenkään saa niitä takaisin.
        Eilen ''juhlittiin'' kahdestaan Annan 16v. synttäreitä. Olin jo suunnitellut tekeväni kakun sinne ja teinkin, mutta tuota.. En ole varmasti ikinä mokannut leipomisessa noin. Oikein hävetti edes tarjota sitä. Mut ainakin omaperäinen, jos ei muuta! Turha edes yrittää verrata, sitä reseptissä olevaan versioon. Miten ihminen voikin saada noin yksikertaisen kuorrutteen juoksettumaan...
       Maistoin elämäni ensimmäisen kerrran Ben&Jerry's jäätelöä tänä aamuna. Yks tän vuoden tavoitteista viimein suoritettu ja oli kyllä maistamisen arvoista. Tosin en tiedä, miten joku voisi kiskaista sitä koko purkillisen. Tai no ehkä voi, jos alla ei ole pannukakkua, donitseja, suklaakakkua... Possupäivä.com sanan varsinaisessa merkityksessä. Dietti kuulostaisi hyvältä idealta, kun luettelee näitä!
-Jenna-






12 kommenttia:

  1. Toi kakku näyttää tosi hyvältä ja jee, Virtanen! Oon niin ylpee susta kun söit tota jäätelööö♡

    VastaaPoista
  2. toi kakku kyllä näyttää iha 5-vuotiaan tekemältä xdd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttääkin, mut aina ei voi onnistua. Elävä esimerkki siitä, et joskus variaatiot ei kannata =D P.s Se maku ei ulkonäkö ;)

      Poista
  3. Ihan semi tolloa puhaltaa tota kakun vieressä olevaa kynttilää :"D ehkei me epämuotovaliot tarvitakaan sen hienompaa kakkua ulkonäöllisesti, maku on tärkein;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kakkukynttilöitä ei ollu niin nuo käy loistavasti ;)

      Poista
  4. eihän toi kakku nyt pahastikkaa epäonnistunu! :) hyvän makusta varmasti oli ja sehän on se tärkein ;) xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos näkee alkuperäisen niin kyllä se on, mut maultaan se on tosi hyvää :)

      Poista
  5. kivoja kuvia, liityin lukijaks tänne!:)

    VastaaPoista
  6. maailman parasta jäätelöä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin tosi paljon, mut en tiedä ihan parhaasta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!