tiistai 12. marraskuuta 2013

BAKING

Heissan muruset! Koeviikko vihdoin takana päin ja nyt voi keskittyä jo kaikkeen muuhun. Viime viikko meni taas isostellessa lastenleirillä, joten postauksia ei kuulunut.. Olen kyllä yks laiskimmista bloggaajista ikinä..
    En jaksa valittaa teille alvariinsa koulusta, koska teilläkin varmaan jossain vaiheessa myös keittää ylitse. Joten tänään ajattelin kirjoittaa uudesta rakkaudestani. Nimittäin leipomisesta. Huomaan selaavani jatkuvasti uusia reseptejä ja himoiten katselen kaiken maailman kakkureseptejä.. Esim. perjantaina innostuin tekaisemaan muffinsseja. Leivonta kärpänen purru pahemman kerran.
Kiinnostaisiko jotakin saada pientä koontia leipomuksista?
-Jenna-




11 kommenttia:

  1. Joo kokoa jotain pientä niistä, ehkä mielummin makeista kuin suolaisista :-)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva, että sulla on uusi harrastus ja siitä olisi kiva tietää enemmäm :) kaipaan kuitenkin sun asukuvia ja jokapäiväistä postailua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tosi pahoillani, etten ole ehtinyt... pukeutumisessa mulla menossa tällä hetkellä tämmöinen laiskuus vaihe :D joten en viiti aina kuvata samaa asua...

      Poista
    2. Aijaa :( olihan sulla instagramissakin joku uusi asu, mitä en ollut ennen nähnyt:D sano nyt kuvaajallesi ja itsellesi, että hopi hopi sillä tyhmää lukea sun blogia kun et enää postaile kunnolla.

      Poista
    3. Sorry... Täytyy varmaan hankkia kuvaaja jostain ja löytää inspiraatiota postauksen tekoon. Kaikkee ei voi pistää ajan piikkiin...

      Poista
    4. kyllä mä ainakin voin kuvata :)

      Poista
  3. Mä oisin kans kiinnostunut "leivontakoosteesta" :) Samoin kun edellinen, tykkäisin varsinkin noista makeista leivoksista! Innolla odotellen.. :-)

    VastaaPoista
  4. Milä kameralla muuten kuvaat? Tsemiä blogin pitoon.I like.

    VastaaPoista
  5. Asukuvat on öö.. Canon 500D:llä kuvattuja, muut on pitkälti Canon 1000D:llä otettuja ja puhelimella :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!