perjantai 29. marraskuuta 2013

"Vierailija"

Apua! Jenna asetti mut kauhean vaikean tehtävään, tokaistessaan ohimennen: "Anna, sä muuten kirjotat tänään mun blogiin" Jaa, nyt mä täällä sitten istun ja naputan, tosiaankaan päässä ei ole mitään ideoita. Mitään mun ja Jenna "kaveripostausta" en ala kirjottamaan, sellanenkin löytyy jostakin täältä. Ehkä mun täytyy vaan tyytyä kertoman Jennasta jotakin asioita, mitä kaikki ei ehkä tiedä.

Oon joutunut tämän syksyn aikana opetelemaan kutsumaan Jennaa sen oikealla nimellä, ennen se oli mulle ja monelle muullekin vaan Virtanen, koska kaveriporukassamme oli useampia Jennoja. Nyt lukion myötä olen koittanut opetella puhuttelemaan häntä omalla nimellään, syystä jota en oikeastaan tiedä.

Jennalla on tositosi huono kuulon ja ymmärryksen yhteys! Sille saa aina olla toistamassa asiat sen miljoona kertaa, ja välillä se on tosi ärsyttävää esimerkiksi ruokalassa jossa on paljon ihmisiä ja ei tahtoisi koko ruokalan tietävän jotakin asiaa. Ja tänään Jenna vihdoin tunnusti sen, että hänellä on varmaankin korvien välissä jotain ongelmaa!;)

En tunne ketään pihimpää ihmistä kun Jenna (ainakaan tämän ikäistä). Jennan halppis-tennareista (miten lie pitäisikään kirjoittaa) on miltei 1/4 pohjasta irti kankaasta, mutta uusia ei viitsitä ostaa, koska noillakin pärjää, ainakin hetken vielä. Myöskin on saavutus jos Jenna saa rahansa tuhlattua johonkin, uuden kännykän hankkimiseenkin jouduin taivuttelemaan melkein kaksi kuukautta!

Jennalla on pakottava tarve auttaa ihmisiä, ja se jos jokin saa minut ainakin joskus ärsyyntymään, ja voisin kuvitella, että monet muutkin katsovat sitä ainakin aluksi vähän ihmeissään. Millon saan kuulla tarkkaa selitystä mikä esimerkiksi on verho taikka ovi (lukiolaisethan eivät vielä sellaisia asioita tiedä) ja joskus saan sitten kädestäpitäen opetusta melkein kengännauhojen sitomisesta. Tähän liittyen Jennan täytyy myös aina kertoa jokin asia, jos muut miettivät vaikka pelissä sääntöjä ja Jenna tietää ne, niin voi olla varma, että kaikki muutkin tietävät ne (ainakin ne Jennamaiset säännöt).

Jennalla on pakkomielle nuolla huulia, ja eilen hänelle siitä huomautinkin, ei ole kuulemma ennen edes tajunnut sitä. Myös "noo, eihän sitä koskaan tiiä" (sanottuna erittäin ärsyttävällä tavalla) kuuluu Jennan vakiosanontoihin ja tästäkin asiasta hänelle tässä huomautettuani, Jenna otti kisan itseään vastaan ja pyrki olemaan sanomatta tätä lausetta. No ensimmäisen kerran tuo lause kuului alle vuorokaudessa.

Jenna on kova tyttö hieromaan, ainakin pakotuksen alaisena. Yläkoulussa ollessa Jenna joutui varmaan melkei joka välitunti hieromaan jotakin, mutta lukiossa olen onnekseni saanut tuon hierojan omittua vain itselleni,tänäänkin lupasi mun huomisten synttäreiden!! kunniaksi hieroa:)

Nyt ei kyllä tule enää mitään mieleen. Nytkin tämä teksti on paljon pidempi ja varmasti tylsempi, mitä ikinä kuvittelin saavani aikaan. Kirjoitusvirheitäkin on varmasti paljon, joten suosiolla taidan jatkossa jättää tämän blogin kirjoittelun sille, joka tämän taidon vähän paremmin hallitsee:D Nyt kummikin lähden syömään ruokaa ja synttärikakkua, joita Jenna tuolla vaivalla mulle vääntää :*

-Anna

12 kommenttia:

  1. Voi että!! Tää oli aivan mahtava postaus! Lisää tälläisiä :)) ♥
    Ja tää on kyllä vähän telepaattista, koska sain itse tälläisen kyseisen idean vähän aikaa sitten :D...

    VastaaPoista
  2. Mukavaa vaihtelua tälläinen postaus:)

    VastaaPoista
  3. Etkö sä loukkaantunut yhtään näistä? Luitko ja tarkistitko sä tän että on blogiin sopivaa ennen julkaisua? Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oisko pitäny? En tarkistanu, kyllä sen verran pitää luottoa olla :)

      Poista
    2. No kun tuolla oli jotkut jutut sellasia,että niistä olisit voinu loukkaantua?:D mutta et sitte varmaan.

      Poista
    3. Kuulen kuittailua noista joka päivä, joten ei haittaa yhtään :D

      Poista
    4. häh? kuittaileeko sun kaverit sulle tälläsestä?:o

      Poista
  4. Siis vitsi, oon kyl aika paha ihminen nytten, kun sulle joskus jotakin huomautan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eeii. Sehän on just hyvä juttu, että sanotaan asiat suoraan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!