lauantai 23. elokuuta 2014

KIITOLLINEN, SIUNATTU, ONNELLINEN

Kun kuulin ensimmäisen kerran Cheekin stadionin konsertista ajattelin innoissani, kuinka mahtavaa olisi päästä mukaan niin massiiviseen tapahtumaa. Ensimmäinen konsertti varattiin loppuun ja jäin ilman lippuja. Tuli toinen konsertti, mikä mahdollisti vielä unelman. Ongelmana oli kuitenkin äitini, joka ei ollut hirmu innostunut ideasta. Kuitenkin lippujen tultua myyntiin, sain kesken äikän tunnin viestin, jossa äitini kertoi varanneensa liput. Kieltämättä siinä muutama kyynel poskelle vierähti..
             Yli puolen vuoden odotus ja eilen se päivä vihdoin koitti. Odotukset olivat korkealla ja mahan pohjassa muutamia perhosia. Kun paikoille päästiin ja keikka oli vihdoin alkamassa, porukkaa valui paikalle ja musiikki jyskytti. Katsomoissa ihmiset seisoivat ja huutivat ja Jaren sisääntullessa meno oli jo sen verran katossa, että pisti ihan polvet tutisemaan. Tunnelmaa on vaikea kuvata sanoin, mutta suuren vaikutuksen se teki ja ylitti kaikki odotukset 100-0. Keikan joka sekunti oli tarkkaan suunniteltu ja mietitty ja valtava työpanos näkyi ja ennen kaikkea kuului.
             On uskomatonta ajatella, että miten yksi suomalainen artisti voi vetää noin ison paikan kuin Olympiastadionin täyteen ja peräti kahtena päivänä. Ei voi muuta kuin hattua nostaa, niin suuren määrän työtä kyseinen unelma on Jarelta vaatinut. Ei kenestä tahansa ''perusjannusta'' vastaavaan olisi. On hienoa, että stadionin konsertista oli tehty omalaatuinen ja mikään adjektiivi ei riitä kuvaamaan sitä. Ehdottomasti yksi elämäni parhaimmista illoista ja kyllä olisi harmittanut, jos olisi välistä jäänyt. Ilta, joka varmasti muistuu mieleen vielä vuosienkin jälkeen.
-Jenna-


2 kommenttia:

  1. Kuinka jannu onkaan ihastuttava sana<3 Eipä oikein tiiä mitä kommentois, oli vaan niin älyttömän sanoinkuvailemattoman mahtavaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!