tiistai 12. elokuuta 2014

HERE AGAIN

Työt ohi, kesä ohi, koulu.. täällä taas

Seitsemän viikkoa sitten työpaikan vastaanottaessani tyydyin kohtalooni, että lomani olisivat siinä. En olisi ikinä voinut kuvitella, kuinka paljon tulin loppujen lopuksi kokemaan viimeisen kuuden viikon aikana. Opin niin paljon uutta ja sain roppakaupalla uusia upeita tuttavuuksia. Tänä kesänä opituista taidoista tulee olemaan varmasti hyötyä myös tulevia kesiä ja ihan jopa tulevaisuuttakin ajatellen.
          Työporukkaa tulee ikävä ja meistä tulikin viikkojen kuin yksi iso perhe. Vaikka suurin osa porukasta olikin vuosia itseäni vanhempia, mutta ei se työntekoa/hauskan pitoa haitannut. Porukkassa sai tuntemaan itsensä tärkeäksi ja se muistutti, että jokaista meitä tarvitaan, että homma saadaan toimimaan toivotulla tavalla. Voin tässä näin rehellisesti sanoa, että en hetkeäkään kadu, että paikan vastaan otin! Taskun pohjalle tipahti muutama killinki, mutta sitäkin suurempana lahjana sain kokemuksia, mitkä tekivät kuluneesta kesästä omanlaisensa, upean ja ainutlaatuisen ja se sai ansaitsemansa päätöksen sunnuntaina, työnporukan piknik bileissä :) Kiitos teille!
           Kesä jäi taakse ja täytyi palata takaisin synkkään arkeen.. En olisi ikinä kuvitellut sanovani näin, mutta ikävöin takaisin töihin ja pyörittelisin karusellia tai kantaisin likaisia lautasia tiskiin huomattavasti mieluummin, kuin vaivaisin päätäni koulussa matematiikan tunnilla pohtimalla: Millä todennäköisyydellä pussista nousee punainen, eikä valkoinen pallo.. Mutta toivon mukaan tuleva lukuvuosi tuo paljon uusia kokemuksia ja antaisi vähän enemmän aikaa elämälle, kuin ensimmäinen.
-Jenna-

Kuva serkkuni häistä heinäkuun lopusta. Mekko on ostettu Vilasta

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!