torstai 19. kesäkuuta 2014

OPERATION SUMMER

Lomalla lusittu jo kolme viikkoa ja kirjaimellisesti otettu aikaa vain ja ainoastaan itselleen. Niin itsekkäältä kuin se kuulostaakin on ollut ihan mukavaa kerrankin vain ottaa rennosti, vain olla..
       Saattaa kuulostaa, että olisin koko alkuloman vain lonninut sohvalla ja rassannut kännykkää. Toki kyllä sitäkin on mukaan mahtunut, mutta myös paljon muuta. Esimerkiksi viikko sitten lähdettiin Annan kanssa ''rimpsalle'' ja päädyttiin Sataman yöhön fiilistelemään Cheekkiä, Jukka Poikaa ja Pariisin kevättä. Lisäksi lavalla on tullut pyörittyä jokaisena viikonloppuna, eikä juhannus tee siinäkään poikkeusta.
       Sunnuntaina on lähtö rippileirille, joten vietän taas kerran blogin puolella hiljaiseloa. Täytyy myöntää, että vatsanpohjasta saattaa löytyä jo muutama perhonen, kun ajattelee kuinka hauskaa siitä voi loppujen lopuksi kuitenkin tulla. Aika näyttää kuinka käy :)
        Juhannus taitaakin mennä tänä vuonna aika perinteisin menoin. Hyvää ruokaa, saunaa yms. Mutta ei valittamista. Välillä on hauska viettää aikaa ihan perheen kesken. Täytyy vaan nauttia Suomen kesästä (takatalvesta) ja ottaa rennosti.
        Tänä kesänä on harvinaisen vähän ohjelmaa. Toki ripari ja oon ehkä parisen kertaa vielä töissä, serkun häät, mutta ei loppujen lopuksi sen ihmeenpiä. Ehkei ''unelmien kesä'' tarvitse toteutuakseen suuria eleitä ja armotonta juoksua edestakaisin, ehkä se paikoillaan olo ja ystävien seurasta nauttiminen riittää tai ehkä sen nyt vaan tässä tapauksessa on riitettävä. Mutta kuitenkin kesää on loppujen lopuksi vielä niin paljon jäljellä, että tässä ehtii tapahtua välissä vaikka ja mitä :)
-Jenna-







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!