tiistai 21. tammikuuta 2014

JADE ADVERTISING MODEL AGENCY

Kuvat tupsahtivat sähköpostiini viime perjantaina, mutta ajattelin odottaa, että ne lisätään nettiin asti, joten saatte nyt myös nähdä ne toimistonkin sivuilla. Tilasin muutaman lisäkuvan vielä, joten niitä täytyy hetkisen  odotella ennenkö saatte nähdä ne.
          Kuvaus meni erittäin mukavasti. Tosin pientä hermoilua ja hampaiden kiristystä aiheutti mummi, joka kertoili ''mukavia'' tarinoita lapsuusvuosiltani toimiston ihmisille.. Kuvaus muuten oli rentoa meininkiä ja kuvaaja (Jatta Hartikainen) osasi hommansa kyllä niin hyvin, ettei siinä voinut olla rentoutumatta. Otettiin kokovartalo kuvia, puolivartalo, sekä kasvokuvia. Kasvokuvat onnistuivat ehkä parhaiten kaikista kuvista.
         Päädyin mainosmallien puolelle, kuten jo aavistelinkin, koska ihan ammattimallien mitoissa en ole. Toivon mukaan nyt keikkaa pukkaisi. Tekeehän Jade Models yhteistyötä monien tahojen kanssa, joten toivotaan, että joku kelpuuttaisi. Myös tulevia kauneuskilpailuita olen silmäillyt, joten ehkä ensi syksynä...
LÖYDÄT PROFIILINI TÄÄLTÄ
-Jenna-
P.s Löysin aivan täydellisen kotitekoisten proteiini patukoiden ohjeen, joten reseptiä taas tulossa ;)






(c) Jatta Hartikainen, Jade Advertising Model Agency

15 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, oot todella kuvauksellinen, vaikka varmaan täytyykin olla kun mallinhommia tekee, haha :D ;-)

    VastaaPoista
  2. nää kuvat on ihania! varsinkin toi eka :)♥

    VastaaPoista
  3. On sinusta parempiakin kuvia nähty, mutta ihan kivoja:)

    VastaaPoista
  4. Äh, en sano tätä mitenkään pahalla tai että olisin kateellinen, mutta minun mielestäni et ole vielä valmis mallin töihin, harjoittelua ja harjoittelua.... noi näyttää hieman amatöörimäisiltä ja kuka vaan voisi/osaisi poseerata noin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ymmärrät, etten voi sanoa mielipidettäni niistä. Mutta ammatti ihmiset ovat ne valinneet ja minun on tyydyttävä siihen. Toki osan voi pistää senkin piikkiin, että olin totaalisen ärsyyntynyt.. mutta en rupea selittelemään. Se on minun hommani saada kuvat onnistumaan :)

      Poista
  5. No näillä kuvilla ei luulis mallin hommia irtoavan. "Pönötät" kuvissa jäykkänä kuin mikä ja ilmeet on mitään sanomattomia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lue edellisen kommentin vastaus ja tilasin ns. Lopuista kuvista 5 kuvaa, että katsotaan :)

      Poista
  6. Missä kohtaa kerrotaan kummalle mallipuolelle laitetaan? Ootko saanut töitä Jaden kautta, millasia jos oot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun toimistolla käy niin siinä selviää kummalle puolelle pääsee, työtarjouksia mm. castingeihin, mutta en ole viitsinyt lähteä JKl:stä asti HKI:n pelkän mahdollisen elokuvalipun takia. Mm. poliisitkotihälytys ohjelmaan olen hakenut ja sitten jotain muuta pikku hommia, mutta töitä en ole saanut.

      Poista
  7. Oletko saanut mitään keikkaa Jade Advertisingista?
    Ne tarjos mullekin jotain poliisiohjelmakeikkaa leffalippua vastaan. En tod. lähde. Vaikuttaa huijaukselta koko lafka. Ottavat kuvia (valokuvaajaharrastajana voin sanoa etteivät ole mitään loisto-otoksia, eivätkä osaa edes kunnolla käsitellä niitä photoshopilla, esim. ihonvärin käsittely oikeanlaiseksi tai käyttävät liian softia varjoa tai vääriä kennoja). Vaikuttaa siltä että tää toimisto rahastaa hyväuskoisilla ihmisil, jotka haluaa malleiksi (kuten mäkin olin). Toki niillä jotain keikkaa on tarjolla ammattimalleille varmasti (ja mainosmallitkin tienaa ihan hyvin OIKEASSA mallitoimistossa), mutta suurin osa joutuu maksaessaan "arkistomalleiksi". Jadella on omissa tiloissaan jotain gallerianäyttelyitä ja muuta sälää eli ei oo mikään ihan vakuuttava lafka. Mä vaihdoin toimistoa ja saan nyt oikeeta keikkaa mainospuolelta. Palkkion pitää olla päivästä 300-600e vähintään että kyseessä on ammattimainen tominta. Jade on ihan huuhaata musta.

    VastaaPoista
  8. hei anonyymi joka kommentoit 30.maaliskuuta, missä olet nykyään töissä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!