keskiviikko 5. syyskuuta 2018

UUSI LUKUVUOSI

4kk:n ''kesäloma'' sai vihdoin päätöksensä, kun luennot käynnistyivät tänään. Olen koko kesän odottanut tätä tulevaa vuotta ja sitä tunnetta, kuinka pääsee jälleen käyttämään aivoja täydellä kapasiteetillaan. Ennen kaikkea tapahtuu paluu arkeen ja jonkinlainen rytmi saapuu taas tähänkin elämään. Olen hyvin luottavainen tämän vuoden suhteen ja tiedossa on, että paljon tulee taas opittua. Henkisesti vaikeita hetkiä tulee varmasti olemaan. Mielessä tämän suhteen ensimmäisenä lähinnä mielessä musiikin toinen kurssi ja kielikurssit. Toisaalta, jos yhdestä vuodesta selviää, niin eikös se toinen ole jo helpompi?

Postauksen kuvat on napattu kesän ajalta ja samalla pääsette näkemään vilauksen kuluneeseen kesääni.

Kuvaaja: Lauri Hilliaho

 Tuleva lukuvuosi näyttää paperilla raskaammalta, kuin edellinen, mutta lopputuloksen tietää sitten viimeistään tulevana keväänä. Kunnianhimoisena tavoitteena olisi saada opinnot siihen vaiheeseen, että kolmannelle opiskeluvuodelle jäisi jäljelle kandidaatintutkinnosta ainoastaan toinen harjoittelu. Tämä tarkoittaa sitä, että edessä siintävät loput monialaiset opinnot, kasvatustieteen aineopinnot ja näiden yhteydessä kanditutkielma, sekä tietenkin ''ystäväni'' kielikurssit. Helppoa siitä ei missään nimessä tule, mutta kuitenkin sen verran pitää olla itselleen armollinen, että ei ole maailmanloppu, jos yksittäinen kurssi jäisikin kolmannelle vuodelle harjoittelun seuraksi.


Mutta palataan hetkeksi vielä menneeseen kesään. Ennen kaikkea olen yrittänyt kaiken vapaa-aikani rentoutua. Ylempänä totesin, että on aivan ihana päästä käyttämään taas aivokapasiteettiaan hyväksi, sillä rennon kesän seurauksena tuli katsottua parisen hömppäsarjajaksoa liikaa, joten ainakin aivot ovat saaneet tarvitsemansa loman.


Onnekseni kesä ei kuitenkaan ihan vielä ollut tässä, kun sunnuntaina aloitan vielä yhden kesälomaviikkoni ja suuntaamme noin viikoksi Espanjan auringon alle. Eli hetken aikaa painetaan sitä keskimmäistä poljinta, jonka jälkeen tykitetään koulua täysillä eteenpäin. Siinä ohessa kaadetaan vähän viiniä lasiin ja kannetaan pihviä pöytään, sekä ulkoilutetaan haalareita. Upea vuosi varmasti jälleen tulossa.

Postauksen loppuun haluan laittaa vielä kuvia Cheekin viimeiseltä keikalta. Ostin liput äidilleni joululahjaksi ja myös velipoika lähti matkaan mukaan. Keikka kieltämättä oli upea kokemus ja sai kyllä ajattelemaan omia unelmiaan ja kuinka kaikki on mahdollista, jos on valmis näkemään aikaa ja vaivaa niiden eteen.


Kiitos, kun luit tänne asti! Palataan taas pian asiaan
-Jenna
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!