keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

POIKAYSTÄVÄ VASTAA

Olin pitkään miettinyt, että haluaisin toteuttaa postauksen, jonka tekisin jollain tavalla yhdessä Veikon kanssa. Hetken googlailun jälkeen törmäsin poikaystävä vastaa- postauksiin ja niistä inspiroituneena ajattelin nyt toteuttaa vastaavan. Joten tässäpä tulee!

1. Missä olette tutustuneet?
Veikko: Papinniemessä riparilla. Olin viimeistä kertaa yövalvojana, ja Jenna ainokaista kertaansa isosena 
Jenna: Olen nähnyt Veikon aikanaan ensimmäisen kerran, kun heidän lukiostaan tultiin koulullemme tanssimaan wanhojen tansseja. Mutta kyllä, tuolla rippileirillä tutustuimme ja juttelimme ensimmäisen kerran.

2. Jos Jenna katsoo tv:tä/Netflixiä tms., mitä siellä todennäköisesti pyörii?
V: Unelmien poikamies, unelmien poikamiestyttö, Temptation Island, hääohjelma, kakkuohjelma, leivontaohjelma, hääohjelma, kakkuohjelma, kokkiohjelma.. ja kaikkien eri maiden versiot. Yritän saada sen vielä joskus kokeilemaan jotain ei-reality/hömppäsarjaa, mutta Game of Thrones oli kuulemma liian jännittävä 😐
J: Eeh.. No tunnustan, että olen aikamoinen hömppäsarjojen ystävä, mutta mahtuu mukaan onneksi myös joskus rikossarjoja ja dokumenttejakin.

3. Minkä kastikkeen hän valitsisi salaattiinsa? 
V: Mitä näitä nyt on.. Sellanen caesar-salaatin peruskastike? 😄 Kebab-kastikkeet on mulle salaatinkastikkeita tutumpia, joten vastataan kermaviili, valkosipuli, tai taco. Balsamicoa menee Jennan salaattiin harvakseltaan.
J: En itse asiassa oikeastaan käytä salaatinkastikkeita, mutta jos jotain niin perinteinen valkosipuli tai Thousand island. 

4. Jennan inhokkiruoka?
V: Maksalaatikko 
J: Bingo!



5. Menette ulos illalliselle ja drinkeille. Mitä hän todennäköisesti tilaa?
V: Me ei kyllä ikinä mennä "illalliselle ja drinkeille", vaan joko yksille istuskelemaan tai illalliselle. Baarissa tuo tilaa lähes aina GT:n, mutta Savion lavalla kelpaa siiderikin.  
J: Veikko on ihan oikeilla jäljillä, sillä GT on lempidrinkkini, mutta kyllä ruoan kanssa saatan nauttia esim. lasillisen punaviiniä tai kuohuvaa.

6. Jennan kengän koko?
V: 40-41.
J: 40 

7. Jos hän keräilisi jotain, niin mitä se olisi?
V: Jotain ihan älytöntä 😄 Tyyliin korkokenkiä, joiden orastava keräily on muuten jo hyvällä alulla.
J: Korkokengät kuulostaa kyllä houkuttavalta ajatukselta, mutta varmaan keräilyn kohde olisi kuitenkin kolikot. Meillä oli n. 10 vuotta sitten veljeni kanssa kova eri maiden kolikoiden metsästys käynnissä ja se oli oikein hauskaa puuhaa.

8. Mitä Jenna voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
V: Oispa rahkaa (eli rahkaa).
J: Kieltämättä sitä on tullut syötyä lähes päivittäin jo aika monen vuoden ajan 😅



9. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
V: Jennan soittolistoilla taitaa olla lähinnä suomipoppia. Yleisesti Jenna on kyllä musiikin suhteen aika kaikkiruokainen :)
J: Jep! Arvostan musiikissa hyvää melodiaa ja lyriikkaa, joten genrellä ei sinäänsä väliä ole. Suompoppia tulee kuunneltua ehkä enimmäkseen, mutta kyllä sinne kaikenlaista muutakin mahtuu.

10. Minkälaisista elokuvista hän pitää?
V: Jännittävistä ja pelottavista. Mitä enemmän verta, sen parempi. Just katottiin American Psychot kolmatta kertaa läpi. (Joo eli sellaiset ihmissuhdedraamat ja romanttiset elokuvat on oikeasti niitä, mistä Jenna pitää. Yhteisen ja kiinnostavan leffan valinta on joskus uskomattoman hidasta). 
J: 😅 

11. Minkä väriset silmät Jennalla on?
V: Vihreät (tää kysymys oli vaaran paikka).
J: Jep näin on :)

12. Asia mitä usein teet, mistä hän ei pidä?
V: Pyydän Jennaa kertomaan vitsin 😄
J: Tähän kohtaan olisin keksinyt itse helposti pari muutakin vaihtoehtoista asiaa, mutta tuo vitsien kertominen on kyllä yks. Useimmiten tuo pyyntö esitetään silloin, kun istutaan autossa ja ei keksitä mitään ihmeellistä keskustelua. Kuulemma kaksi mummoa meni mustikkaan- vitsi ei kelpaa 😂


13. Missä hän on syntynyt?
V: Saviolla (Jyväskylä).
J: Kyllä

14. Jos leipoisit Jennalle syntymäpäiväkakun, millainen se olisi?
V: Epäilyttävän näköinen ja -makuinen. Kenties jopa konditoriasta haettu. Jenna tykkää kyllä voileipäkakuista, juustokakuista ja suklaa/mustikkakakuista.. ainakin.
J: Haha oikein meni! Kermakakut ei kuulu omiin suosikkeihin, joten hyvin tiedetty.

15. Minkä parissa hän viettää mielellään useita tunteja?
V: Jenna on kausiluontoinen ihminen, ja kun se innostuu jostain, se jaksaa käyttää aikaa sen parissa vaikka kuinka. Esimerkiksi haalarimerkkien ompeleminen on kuulemma rentouttavaa puuhaa (en valita, nyt paljastuu totuus mun haalarimerkkien kiinnityksestä 😄). Villasukkien neulonta ja leivonta ovat myös juttuja, joiden parissa Jenna viettää mielellään aikaa. Ja on se tämän blogin kirjoittamiseenkin jokusen tunnin käyttänyt :-).
J: 😂😂 

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?
V: Jenna on ihan älyttömän taitava leipomaan ja tietää viineistäkin paljon. Käytännön asioissa / arkisissa ongelmatilanteissa Jenna ei koskaan jää toimettomaksi, avuttomaksi tai luovuta, vaan löytää aina keinon haluttuun lopputulokseen pääsemiseksi, mikä on piirre, mitä arvostan todella paljon. Jenna on myös erityisen taitava laittautumaan ja lähtemään liikkeelle nopeasti, kun tarve sitä vaatii. 😏😸
J: 💓



17. Mikä on oudointa ruokaa, josta hän pitää?
V: Rahka on vastattava tähänkin. Kai se on omenasoseeseen ja marjoihin sekoitettuna terveellistä, mutta ei kovinkaan houkuttelevan näköistä.
J: Mä olisin itse ehdottanut tähän ehkä hernekeittoa, jota tykkään syödä juuston kanssa, mutta kai se rahkaomenasose- settikin on outoa.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?
V: Hiusharja, pompula, käsirasva ja puhelin.
J: (Veikko kävi kurkistamassa mun käsilaukkuun ennen tähän vastaamista)

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?
V: Mites tämän nyt muotoilisi.. Jennan poikaystävä saattaa joskus sen ärsyyntymiseen asti huomautella sitä kirjoitusvirheistä, kysellä siltä perusteluita mielipiteille ja tekemisille ja pyytää sitä valitsemaan, mitä tehdään 😜. Lisäksi pyykki- ja vaatesotkut kotona toimivat tässä hyvin.
J: Yhyym... 

20. Entä iloiseksi?
V: Yllätykset ja onnistumiset. Pöytään katettu valmis aamiainen saa Jennan yleensä ilahtumaan :).
J: Veikko on kyllä ihan huippu aamiaisen laittaja. On ihan parasta herätä aamulla tuoreen sämpylän tuoksuun ja kömpiä aamupalalle valmiiseen pöytään (Ei, tää ei sitten ole joka aamuista). Niistä kyllä toden totta ilahtuu kovasti joka kerta.


21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?
V: Jenna ei sinänsä taida "fanittaa" ketään, mutta joitakin kokeneempia missi- ja mallimaailman toimijoita tuntuu arvostavan. En sitten tiedä, ovatko ne näitä "julkisuuden henkilöitä", mutta ehkä tämä ei ole oikea forum käydä keskustelua siitä 😏. Kirjoittaessani tätä Jenna lukee Aki Hintsan Voittamisen anatomiaa, olisikohan Hintsan ihailu parhaillaan tarttumassa?
J: Joo ei mulla mitään semmosta yksittäistä fanituksen kohdetta ole. On toki paljon yhteiskunnallisia vaikuttajia joita arvostan, sekä myös jonkin verran näitä Veikon mainitsemia missi- ja mallimaailman ihmisiä, joiden elämänasennetta ihailen. Hyvänä esimerkkinä Lotta Näkyvä ja Karita Tykkä.

22. Millainen hän on tyttöystävänä?
V: Huomaavainen, tasapainoinen, luotettava, vakaa ja tunteikas. Mua kohtaan erityisen pitkäjänteinen ja ymmärtäväinen. Jennan kanssa on helppoa hoitaa yhteisiä asioita ja sopia arjen kysymyksistä.
J: 💗

23. Mikä on hänen uusin villityksensä?
V: Jenna on aika tasapainoinen, sillä ei kovin vahvoja "villityksiä" ole. Tän kesän juttu on ollut kyllä kukkamekot, joita on kaappiin ilmestynyt muutamia.  Lisäksi tän kesän aikana Jenna on ruvennut käymään mun seurana golfkentällä, eli kun lähden illalla pelaamaan itsekseni ysin, Jenna lähtee ulkoilumielessä seuraksi lenkille, kävelemään kentän ympäri, vaikka ei pelaakkaan. Jenna pärjäisi kyllä kentälläkin hyvin, jos vain uskaltaisi ottaa mailat mukaan ja lähteä pari kertaa treenaamaan rangelle.
J: No tuota :D Olen kerran Veikon mukana kokeillut väylällä lyömistä. Lopputuloksena: Yksi pallo lensi eteenpäin ja viisi muuta johonkin lähipusikkoon, josta niitä ei koskaan löytynyt. Joten taidan keskittyä vain ilomielin Veikon pelin seuraamiseen. 

24. Millainen on Jennan kotilook?
V: Rento ja mukava, kesäisin nyt nämä kukkamekot ovat aika usein käytössä 😄.
J: Kyllä! Talvella kukkamekot korvaa sitten joku legginsit/huppari/villasukat- yhdistelmä.

25. Jos Jenna ei opiskelisi luokanopettajaksi, mitä hän opiskelisi?
V: Jenna opiskelisi todennäköisesti yhteiskuntatieteitä ja/tai sosiologiaa, sillä Jenna on äärimmäisen  kiinnostunut mm. koulutuksen ja kasvuympäristön vaikutuksesta yksilöön ja vanhempien taustan vaikutuksesta lapsen kehitykseen. Jenna on myös taitava havainnoimaan yhteiskunnallisia syy-seuraussuhteita.
J: Todennäköisesti kyllä! Pitkäänhän olikin hakeutumassa yhteiskuntatieteiden puolelle opiskelemaan ja yhä edelleen on suunnitelmissa opiskella kyseistä alaa sitten sivuaineeksi.


Oli ihan mielettömän hauskaa tehdä tätä postausta yhdessä, eikä naurulta todellakaan vältytty. Veikko pärjäsi mielestäni todella hyvin kysymysten kanssa. Mitä tykkäsitte tästä vähän erilaisemmasta tekstistä?
- Jenna ja vieraileva tähti Veikko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!