maanantai 19. joulukuuta 2016

SYKSY PURKISSA

Syksyn viimein tentti ohi ja työt ennen joulua purkissa. Täytyy todeta, että kaiken kaikkiaan aika huojentunut olo ja voin hyvillä mielillä keskittyä viimeisiin jouluostoksiin ja siirtyä miltei viikoksi vanhempieni nurkkiin Keski-Suomeen. Viikkoon ei tarvitse miettiä opiskelukuvioita tai työjuttuja, vaan on kaikki vapaus keskittyä vain rentoutumiseen (lue: siivoamiseen yms. jouluhössötykseen).
         
Viikko sitten pyörähdettiin minilomalla Kolilla ja ei löytynyt kyllä paikasta mitään pahaa sanottavaa. Kylpylä oli pala täydellisyyttä ja suosittelenkin sitä ehdottomasti pariskunnille tai kaveriporukalle, jotka tahtovat ottaa hetken aivan omaa aikaa ja unohtaa ajankulun aivan täysin. Maisemat Kolin huipulla olivat mitä upeampia unohtamatta tietenkin ihanaa ruokaa. Töiden myötä olen havainnut itsessäni jonkinasteisia kulinaristin piirteitä. Ensinnäkin olen alkanut arvostaa ravintolaruokaa ihan toisella tavalla puhumattakaan viineistä. Tosin olenhan opetellut ruoista ja viineistä yhtä jos toista, niin eipä kai tuo mikään ihmekään ole. 

Selasin postauksia jonkin aikaa sitten vuoden taakse joulun aikaisiin tunnelmiin. Tuolloin totesin, että ihanne tilanteessa asuisin Joensuussa ja opiskelisin yhteiskuntatieteitä. Jos tuota ajatusta vertaa nykyhetkeen, niin eipä siitä oikeastaan hirmuisesti poiketa. Tosin tutkinto-opiskelija en vielä ole, enkä yhteiskuntatieteiden puolella tule mahdollisesti olemaankaan (tosin vaihtuihan suunnitelmani viimeksikin noin viikko ennen hakuja). 
Joulun välipäivinä olen töissä, jonka jälkeen keskitytään jo tulevaan vuoteen. Oikeustieteen kurssit olisi tarkoitus saada suoritettua tulevana keväänä alta pois, jonka jälkeen käännetään pikkuhiljaa suuntaa kohti pääsykokeita. Samalla tietenkin tehdään töitä ja opiskellaan siinä ohella hieman lisää viinien saloja. Enpä olisi kuvitellut koskaan oikeasti pitäväni sellaisesta. Toisaalta kirjastossa yhteiskuntapolitiikan opiskelu ja töissä kuohuviinin tarjoilu pikkujouluporukalle- ei kai sen parempaa vaihtelua voisi edes olla.

Ennen tulevaa vuotta on tulossa vielä yhteenveto kuluneesta vuodesta, mutta muuten vetäytydyn nyt joululomalle. Jos mieleesi herää idea postauksesta, jonka toivoisit minun toteuttavan, niin ei muuta kuin kommenttia kehiin!
          IHANAA JOULUA!
-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!