torstai 1. toukokuuta 2014

KUULUMISIA

Havaihduin tänä aamuna sängystä kömpiessäni todellisuuteen! Kesälomaan on aikaa enää kuukausi! Neljä vaivaista viikkoa jäljellä ensimmäistä lukio vuotta ja olen mielessäni vieläkin ''vasta aloittelemassa lukiota''. Vuosi sitten ysi luokka oli miltei pulkassa. Hikoilin päättötyön kanssa ja hermoilin tulevia valtakunnallisia kokeita. Silloin sitä ajatteli, ettei aika tästä vaan voisi enää millään nopeutua. Olin väärässä.. Vauhti on kaksinkertaistunut. Viime torstaina kävin moikkaamassa latvialaisia ystäviäni mahdollisesti viimeisen kerran. Kummallinen haikeus iski, kun näki vanhat ystävät (niin suomalaiset, kuin latvialaiset). Onko sen pakko olla mennyttä elämää? Ehkä sen täytyy. En palaa enää takaisin yläasteelle, vaan olen se lukiolainen, vanhempi ja kypsempi Jenna. Parin vuoden päästä näkee, että onko ajatukset samanlaisia lukionkin loppuessa.
       Tuleva sunnuntai on taas yksi merkittävä askel elämässäni. Kun lentokone nousee siivilleen matkalla Barchelonaan 16:ta uuden tuttavuuden kanssa. Eli koko ensi viikon olen Zaragozassa vaihdossa koulun kv projekti ryhmän mukana. Reissuamme voikin seurata erillisesti blogista, jonka osoitteen linkkaan tänne lähiaikoina. Sunnuntaina tapahtuu myös jotain muuta.. Kruunataan uusi Miss Suomi! Pari tyttöä onkin pistänyt silmääni ja salaa toivon jomman kumman saavan kutreilleen sen kirkkaimman kruunun. Finaali siis sunnuntaina livillä klo 20 alkaen. Toivon syvästi, että pystyn katsomaan sen Espanjasta käsin jotenkin.. En millään malttaisi odottaa Suomeen asti, mutta katsotaan. Ajatelkaa! Myös euroviisut ja jääkiekon MM-kisatkin ovat kohta ovella. Malttaakohan sitä millään pysytellä koulukirjojen äärellä, kun telkkarista tulee niin paljon kaikkea.
Aurinkoista vappua!
-Jenna-




Loppuun vielä kuva murusta! Enää vajaa kolme viikkoa<3

      

5 kommenttia:

  1. Se on kyllä niin vaikeaa tajuta, että eka vuosi on kohta ohi! Meni aivan liian nopeasti :o Mutta ihania kuvia! Toi mekko on niin kiva <3 Ja pidä kiva reissu! :-)

    VastaaPoista
  2. Ketkä on sun suosikit niistä Miss Suomi finalisteista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Numerot 4&8, eli Bea Toivonen ja Krista Haapalainen. Bealla on kaikki mahdollisuudet pärjätä kansainvälisesti. Krista on upea persoona. Räväkkä ja juuri niin karismaattinen kuin missin pitääkin. :)

      Poista
    2. Mulla on juuri samat suosikit :) Oon siis toi sama ano ku ylempänä

      Poista

Kiitos kommentistasi!