maanantai 23. syyskuuta 2013

MY LOVES PART 1

Erikoispostausta taas pukkais. Näitä postauksia tulee muutamia kappaleita. Tässä olis ekaa osaa. Toivottavasti tykkäätte :)

Jääkiekko
Suunnattomasta rakkaudestani jääkiekkoon. Kun olin nuori jääkiekkoa pidettiin vain miesten lajina. Itsekkin muistan lapsuudestani, kun äitini valitti, ettei tahdo katsoa kiekkoa ja isäni olisi mielellään katsonut. Itseppä en tietenkään osannut sanoa vielä juuta enkä jaata. Mutta vuosi 2006 katsoin ensimmäisen Suomen otteluni. Muistan, kun halusin välttämättä jäädä katsomaan ottelua, mikään muu ei kelvannut. Halusin ehdottomasti katsoa pelin. Innostuin, mutten kumminkaan vielä ihan täysillä.
    2007-2008 kaudella katsoin SM-liigan finaalin sarjan ottelut telkkarista. Kyseisellä kaudella muistaakseni kävin myös ensimmäisen kerran Synergian ''hornankattilassa'' ja olin myyty. Kyseinen peli oli vieläpä JYP-Kalpa ottelu :D
   Seuraava vuonna oliki Jypin mestaruus vuosi. Tällöin löysin kiekkoradion hienoudet, kuuntelin huoneessani kädet nyrkissä, rystyset valkoisina ottelua. Oli perheelläni ihmettelemistä. Tästä lähtien olen aktiivisesti seurannut MM-kisat ja SM-liigat, sivusilmällä tietenkin NHL ja KHL, yms.
   Joskus on hauskaa katsella ihmisten ilmeitä, kun latelee sellaista ''kiekkosanastoa'', mitä toiset eivät ole koskaan kuulleet. Tai, kun ollaan vierailemassa jossain porukoiden ystävien luona ja tulee puhetta jääkiekosta, yleensä se vastaus tulee joltain muulta, kun vanhemmiltani...
   En tyydy pelkästään penkki urheiluun. Talvisin tulee vietettyä aikaa myös luistimien päällä,ei ainostaan suksien. Pelailleen veljen kanssa jäkistä :).
   Tiedän ainakin varmaa tekemistä JYPin peli-iltoina. Kuulokkeet korvilla ja keskittyneenä otteluun. Joillekkin ratsastus on se juttu, jotkut löytävät inspiraatiota piirtämisestä. Minulle se taas on... No joko kaukalo tai kuulokkeet korvilla :)
   Ehkäpä löydän (toivon mukaan) itseni vielä Synergialta huutamassa ihmiset pyörryksiin.
-Jenna-




  

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus!
    Muistan kyllä aina, kun oltiin siellä pelissä :D "Ei noin saa tehdä, on silläkin tunteet."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sitä ei voi olla unohtamatta, niitä ihmisten ilmeitä :D Pian uudestaan :)

      Poista
  2. Ja mitähän sinäkin vittu luulet tietäväs lätkästä? Oot vissiin yks semmonen joka just ja just erottaa voiton ja tappion. Esim. et ikinä puhu pelin rakenteesta tai mimmosen pelin oot käyny kattomassa. Ja syy luultavasti sama kuin kaikillä muilla sun ikäsillä pikkubimboilla. "Komeita poikia ihquu!" Anna vaikka tekninen arvio jostakusta pelaajasta. Katotaan pystytkö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah hah :D Tässä taas nähdään, että on hyvä tulla kommentoimaan, kun ei tunne :D En nyt viitti tässä ruveta mitään teknistä arviota selostamaan, ei ole aikaa sellaiseen ja on tärkeämpääkin tekemistä :D Ensinnäkin, jos olisin kiinnostunut vain pelaajien ulkonäöstä, miksi h*lvetissä kuuntelisin radiosta joka pelin ja seuraisin teksti-tv:n tuloksia alvariinsa? :D Siinäpä vasta kysymys :D Ja voin ilomielin tulla heittämään pari sanaa lätkästä, jos välttämättä haluat :D

      Poista
  3. "Ehkäpä löydän (toivon mukaan) itseni vielä Synergialta huutamassa ihmiset pyörryksiin." ootko iha varma ettet laulamassa;) :*
    :dd:d:dDDDDDDDDDD: eivaa c;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, vois Breakwayt vetästä niin tippuu pelaajiltaki mailat jäähän ja kuuntelevat järkyttyneinä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!