perjantai 20. syyskuuta 2013

FRIDAY

Onko mitään turhempaa keksitty, kun tulla tunnin takia taidemuseoon? Joo toki on varmasti tosi kiinnostavaa, jos on innostunut taiteesta, mutta kyllä ennemmin olisin ollut kotona tai käynyt lenkillä. Mutta sentään jotain positiivista tässä on. Uusia kuvia.
    Eli siis Miss Jyväskylä finalistit julkaistaan Suur-Jyväskylä lehdessä ensi keskiviikkona ja siellä on äänestys ohjeet samassa. Finaali käydään 2.10 Ravintola Escapessa (Täytyy nyt vielä muistutella)
Mutta minä jatkan Blues-Jyp ottelun kuuntelua! Hauskaa perjantai(kiekko) iltaa :)
-Jenna-








14 kommenttia:

  1. Ah museo<3 ooooot kaaaaunis<3:*
    t. suunnistuksen lievestuoreen mestari !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah hah :D Tosiaankin suunnistuksen mestari :D Kiitos :)<3

      Poista
  2. jaksat sitten hehkuttaa tuota kilpailua..uskotko että voitat? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksen hehkuttais? Ja en realistisesti ajatellen todellakaan usko, varsinkin kun katseli kilpasiskoja :D Mutta ihmeitä voi tapahtua ja itse olen tavoitteeni jo saavuttanut, eli finaaliin pääsy :)

      Poista
    2. kai sitä hehkuttaa saa, vaikkei voitakkaan? Kyllähän sieki saatat hehkuttaa vaikka hmm, koetta,vaikket siinä hyvin pärjäiskään. Jenna varmaan kertoo itselleen ja elämälleen tärkeitä asioita täällä blogissaan(saanu sellasen käsityksen et se on blogin idea?)
      kaikkee hyvää siulle ja tsemppiä kisoihin,muistat olla vaa oma ittes:)

      Poista
  3. Tuli tossa mieleen et mistä saatte vaatteet sinne escapeen ja meikkaatteko ja laitatte hiukset ite vai mitenkä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli siis homman nimi on tämä: Jokaisella kilpailijalla täytyy olla farkut, tennarit, bikinit ja juhlapuku, kaikki muut tulee sieltä. Esim. Kampaukset ja meikit :) Sen tarkempaan en vielä tiedä :)

      Poista
  4. Minkä pituinen oot? Ja ootko ikinä käyny mitään mallikoulua vai menitkö vaan suoraan niihin toimistoihin kyseleen et oisko töitä? :)

    VastaaPoista
  5. Kesän alussa on mitattu edellisen kerran ja sillon pituus näytti 172cm, en ole mitään kouluja käynyt, vaan rupesin vaan kyselemään sopimuksia toimistoista. Suoraan sanoen nämä kyseiset kurssit ovat ihan yli kallista touhua. Sisällöltään varmasti ihan oikeanlaista toimintaa, mutta kuten sanonta kuuluu, malli oppii työssä :)

    VastaaPoista
  6. Upea asu ja niin upeita kuvia:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!