lauantai 7. syyskuuta 2013

MY DAY

 Vain näin hehkeältä voi ihminen näyttää juuri heräämisensä jälkeen :D
 Puoli tuntia myöhemmin
 Aamupalaa, vihreää teetä ja rahka, mehukeitto, mansikka, vehnälese, soijalesitiini ja siitepöly yhdistelmä

 Linkkipysäkille iloisena tuohon aikaan. Puoli tuntia puoli kohmeessa lukien kirjaa

 Tuo pitäisi saada keskiviikoksi luettua, siitä on nyt sata sivua luettu, hyvää linkkipysäkki lukemista.
 Paavo rakkaani<3 Löytyy kaappini ovesta, Kaapin edellinen omistaja on liimannut sen siihen ja kirjeessään kertoi, että siitä täytyisi pitää hyvä huolta :)

 Äikän tunti. Keskusteltiin aiheesta: Tosi-Tv. Onko tarpeellista vai ei ja mikä ihmisiä kiinnostaa?
 Anna :)<3
 Kouluruoka, sanotaanko, että sata kertaa parempaa, kun edellisessä koulussa. Tuossa on jotain pippuri possua ja jotain muuta.


Hehkeitä olemme :)
 Ruuan jälkeen on normaalisti vuorossa operaatio päivän kuvat
 Ihana kuvaajani ;) HoGGis<3

 Kuvista yksi tunti, aiheena on jonkin taideteoksen modernisointi

 Omnom ihanat matikan tunnit! Toisinaan tuskaa ja toisinaan ei...
 Sorruin, käytiin kaupassa koulun jälkeen ja tarttui mukaan, ehkä voisin vähän rajoittaa.
 Sitten tietysti päivän postaus. Blogin tilastoja näkyvissä
 Sitten pikku hiljaa kohti jo seuraavaa päivää...
Nukkumaan ---->

Kuten näette tämä oli ehkä tyypillisimpiä päiviäni. En hirveästi ehdi muuta tehdä... Ilmoittauduin taas kerran yhteen mielenkiintoiseen juttuun ja toivon mukaan kuulette siitä pian. Kertokaa mielipiteenne postauksesta.

18 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! :)
    Mutta EiEi! Kalju rotta menee, mutta tuo kuva on aivan hirveä! Se loukkaa sieluani ja saa minut näyttämään totaalisesti seonneelta citykanilta. Kauhea häpäistys. En uskalla enää poistua ulko-ovestani.

    VastaaPoista
  2. Oot niin söpö tossa ekassa kuvassa :3
    Tää oli kiva!!,vaikka mä oon hyvintosi epäedustavana noissa kuvissa:D

    VastaaPoista
  3. Tätä oli kyllä odotettu ja oli seb arvoinen!:) tosi kiva!(:

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvä postaus!

    VastaaPoista
  5. Tykkään tosi paljon tuosta uudesta bannerista♥

    VastaaPoista
  6. Öö... miks helevitässä meet puol seiskan linkillä? ootko tyhymä? Seiskalta lähtee linkki liepeeltä, kerkeisit sillä vitun helposti. Ja ei tarviis herätä niin aikasin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No asia 1. jos tämä kyseinen seiskan linkki olisi yhtään myöhässä myöhästyisin, koska pitäisi päästä Viitaniemeen asti. 2. En pääsis millään linkki pysäkille :D

      Poista
  7. öö... Se linkki ei oo ikinä myössä, koska helvetin ammattitaitonen kuski (aina sama). Ja kävelisit vaan keskustaan ja lähtisit gigantin eestä paikallisella viitaniemeen, urpo! Ja kerkeisit helposti kävellä savion risteyksen pysäkille vitun tyhmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä ikinä tiedä :D Kuljen muutenkin paikallisella Viitaniemeen, sitä paitsi ei ole varmaan sinun ongelmasi vaikka menenkin aikaisemmalla linkillä? Joten mitä väliä? :D

      Poista
  8. No kannattiko mennä niin paskaan lukioon kun cynkkari? Sijainti ihan hevonperseessä, ruuat täyttä paskaa, puitteet huonot ja yhteishenki vitun perseestä, kaikkii kiusataan. Ite kadun ainakin et menin sinne, koska luulin et se on jotenkin Jyväskylän muita lukioita parempi. Vitut, se on Jyväskylän paskin lukio. Ja minkähän takia kaikki muut menee samalla seiskan linkillä, eikä mitään ongelmaa. Ai niin unohin et oot vitunmoinen hikari, ja kyllä koulu kärsii jos myöhästyt minuutinkin, vaikka olis hyvä selitys ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia päivän nauruista :D 1. Cynkkari on kaikkea muuta kuin paska koulu 2. Ei etäisyys mulle mikään ongelma ole 3. Ruuat on sata kertaa parempia kun edellisessä koulussa 4. Puitteissa ei mitään vikaa 5. Yhteishenki on just paras<3 ja ketään ei kiusata :) 6. Cynkkari on paras ja itse en ainakaan kadu enkä tule katumaan, että menin sinne :D Ja seiskan linkillä menen just sen takia, etten periaatteessa pääsis muulla, enkä ala tässä selittelemään kaikkia syitä siihen. Hikariks en sanois, on paljon paljon ihmisiä jotka tekee paaljon minua enemmän töitä. Mutta täytyy tässä sanoa, että taidat olla itsekkin yhtä ''hikari'' kuin minä, jos olet Cynkkariin päässyt ja lukion olet valinnut :D Sinnehän ei millään pienillä keskiarvoilla mennä ;)

      Poista
    2. no niimpä Jenna! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!