torstai 18. syyskuuta 2014

NIIN JA NÄIN

Mitä tekee Jenna silloin kun pitäisi olla kynä sauhuten ja laskin höyryten laskemassa todennäköisyys laskuja?
No ei ainakaan sitä, mitä pitäisi.. Selaa videoklippejä Cheekin stadion keikoilta, ihailee Niinattaren hää- ja iltapukuja miettien mitä niistä saa kantaa parin viikon kuluttua yllään.
           Viime vikko oli yhtä mylläkkää. Suoraan sanoen aikamoista helvettiä, mutta myös ironisesti jopa hauskaa. Viime viikolla touhu meni niin ylitse, ettei sitä voi sanoin kuvailla. Mitä siis tapahtui? Espanjalaiset tekivät vasta vierailun Suomeen ja voin näin lyhyesti ja ytimekkäästi todeta, että kaikki ei tainnut ihan mennä niin kuin strömsössä. Mutta nyt kaikki on ohi ja voin iloisin mielin painaa delete-nappulaa ja jatkaa elämää eteenpäin ja kohti uusia haasteita kääntäen yhden sivun elämässäni jälleen tulevaisuuteen.
           Nyt tässä parin päivän aikana olen jälleen totutellut normaaliin elämän rytmiin. Treenaillut ja jatkanut herkkulakkoani. Yllättävän hyvin on mennyt ja lipsumisiakaan ei ole tullut..vielä. Viikonlopun Tallinnan risteily ja buffetpöytä saattaa tuoda omanlaisensa haasteen, mutta maltilla maltilla. Ei enää kauaa niin yksi haaveistani toteutuu ja saan taas kokea sen huikean tunnelman, minkä lavalle astuessa voi tuntea. Sen tunteen eteen on valmis pistään itsensä likoon lopputuloksesta huolimatta :)
Iloista viikon jatkoa
-Jenna-

Alla viime viikon lopun leipomuksia. Puolukka-karhunvatukka piirakka. Ohjetta voin myös laitella kysynnän mukaan.

 Tämän hetkisen eväät. Rakastuin tuohon juustokakun makuiseen.. nom!
         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!