tiistai 8. huhtikuuta 2014

MY PHONE

Askin puolella noin kuukausi sitten lupailin pientä ''puhelimen tyhjennys postausta''. Latasin kuvat koneelle ja ne ovat kansiossa nyt ihan sikinsokin, joten saatte kuvia vuodesta 2010 lähtien. Naurun purskahduksilta ei voinut välttyä näitä selatessa. Puhelimella kun tulee otettua yleensä paljon ns. henk.kohtaisempia kuvia ja tietenkin rakkaiden ystävieni lähettämiä whatsapp-kuvia unohtamatta. Kuitenkin suurin osa on ''ei julkaisukelpoista materiaalia''. Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Puhelimen kameraa, kun ei mitenkään voi verrata järkkäriin. Kiitos ja anteeksi =D
        Taidan poistua koneen ääreltä viettämään laatuaikaa filosofian kirjan kanssa. Utilitarismit ja muut ihanat käsitteet, kun ei vain jää päähän itsestään..
P.s Kevään missi huuma alkakoon! Miss Suomi 2014 semifinaali tänään ja finalistit julkaistaan tällä viikolla! Kuinka moni odottaa jo kiertueen alkua?
-Jenna-

 Kyllähän nyt jokaisen puhelimesta muutamat selfiet löytyy. Ylin vasemmalta on otettu miss JKL:n jälkeisenä päivänä, kun oli kampauksen purkamisen aika..
 Vanhimpia kuvia mitä puhelimesta löytyy.. Kyllä minullakin olis joskus otsis

 Kaverikuvia ei saa unohtaa :)
Vain murto-osa ruokakuvista. Vaikka aika kaikkiruokainen olenkin, niin ylhäällä vasemmalla oleva ruoka ei mennyt kyllä helpolla alas. Saan vieläkin kylmiä väreitä, enkä pysty syömään enää rosepippuria.

Ja jotain random otoksia :)
     

6 kommenttia:

  1. Mä tykkään seuraa joka vuos missikiertuetta x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! En oo ainut, missikiertue vaan kuuluu ehdottomasti jokaiseen kevääseen! :)

      Poista
  2. Viimeisen kollaasin oikea alareuna!♥ pelkkää rakkautta sisältävä muotokuva!

    VastaaPoista
  3. Hah eikä :DD toi eka kuva on niin mahtava! Sun hiukset ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä vaan! Oli niin tuskaa ton selvittäminen :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!