sunnuntai 15. helmikuuta 2015

#WANHAT2015

Mikä viikonloppu takana! Wanhat, jatkot ja synttärit ja niistä selvinneenä täytyy todeta, että mahtia oli ja mitään en vaihtais pois. Perjantai aamuna olin aikaisin liikkeellä. Heräsin aamu viisi, kun en saanut enää unta jännitykseltäni ja painelin syömään puuroa, sillä puoli seitsemältä piti olla jo Loihtimo Kujussa. Siellä parin tunnin käsittelyn jälkeen loihditiin mieletön kampaus, joka sisälsi huikeat 68 pinniä, 3 verkkoa ja 3 hiuslenksua!
         Aamu juhlan jälkeen ei enää oikeastaan jännittänyt ollenkaan ja mentiin porukalla Amarilloon syömään, jonka jälkeen iltajuhlaan Hippokselle, josta mökille jatkoja viettämään. Kahden tunnin yöunien jälkeen kotona alkoi armoton leipomisurakka, josta selvisin kunnialla, vaikka hieman väsymys voittikin.
        Tuleva viikko ''aikuisena'' alkaa ihanasti koeviikolla. Tosin omalla kohdallani se tarkoittaa yhtä koetta ja unohtamatta tietenkään inssiä.. Mutta nyt antaa kuvien puhua puolestaan :) (P.s Meidän oman koulun tanssit löydät TÄÄLTÄ )
Love Jenna


6 kommenttia:

  1. Olit todella kaunis! Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta! :-) Tiedätkö mistä tuo kaunis vaaleanpunainen mekko on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) tuo vaaleampi mekko on zazabellasta ja pinkimpi jyväskylän juhla-asusta :)

      Poista
  2. Upeita kuvia! :)<3 olet niin kaunis ja ihana mekko ♡
    ps äidiltä sellaisia terkkuja, että kakku oli hyvää ja tuhottu:D

    VastaaPoista
  3. Missä kuvat jatkoilta on? :D

    VastaaPoista
  4. Ne on semmosta "ei blogi materiaalia" olevia kuvia :D joten ne saa jäädä suosiolla kotikoneen arkistoihin

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!