lauantai 27. joulukuuta 2014

CHRISTMAS 2014

Joulu 2014 ohi, vaikka vastahan 2013 joulu loppui ja ennen kuin huomaammekaan kauppoihin valuu jo joulukoristeita ja- kalentereita odottaen joulua 2015. Näin se aika vain menee nopeasti; ehkä jopa liiankin nopeasti.
         Tänä vuonna joulu vietettiin perinteisin menoin. Ruokaa oli vähemmän kuin viime vuonna, mutta silti niin paljon, ettei kyllä kukaan nälkäiseksi jäänyt. Sukulaisten ja ystävien luona rampattiin ja lahjoja availtiin, eli hyvin perinteistä meininkiä. Lahjoista minulla ei kuvia vielä ole, mutta katsotaan jos niistä kuvat mahdollisesti blogin puolelle ilmaantuisi.
        Kuten varmasti olette huomanneetkin, niin postaustahtini ei ole ollut mitään maailman nopeinta. Ei siinä etteikö minua kiinnostaisi tai ettei löytyisi motivaatiota, vaan se, että koneella yksinkertaisesti tulee nykyään käytyä hyvin vähän ja asukuvia on valon vuoksi miltei mahdotonta toteuttaa. Toki sekin korjautuu tässä pikkuhiljaa kunhan kevättä kohti mennään. Mutta olen tehnyt tällaisia pieniä päätöksiä pikku päässäni tässä muutamien viikkojen aikana. Voi olla, että vuoden vaihtuessa ja tammikuun puolelle siirryttäessä muutan blogini kokonaan leivonta aiheiseksi tai sitten poistan tämän ja perustan kokonaan uuden. En usko, että on kovin järkevää jatkaa nykyisellään ainakaan kovin kauaa..
Mutta kuitenkin vielä jouluisia kuvia :)
-Jenna-


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!