perjantai 27. joulukuuta 2013

JOULUPOSTAUS

Paina tykkää nappia, jos teilläkin alkaa jo tulla jouluruuat korvista ulos ja tuntuu, että on syöty ihan liikaa. Ei enää suklaata! Niinpä pieni hikitreeni ja juoksulenkki vesisateessa teki (uskokaa tai älkää) enemmän kun hyvää.
       Joulu meni leppoisissa tunnelmissa. Tosin itse joulufiilis jäi jostain syystä puuttumaan.. Alku loma meni lähinnä huilatessa ja siivotessa, joten postailukin jäi. Koeviikko verottaa aina omansa. Tosin nyt ei ajatella koulua! (Paitsi sen verran, että tein eilen hakemuksen Espanjan projektiin... Lisää myöhemmin, jos pääsen)
      Eilen saittekin nähdä kuvia lahjoista. Yllättävän kiltti olin näköjään ollut, kun noinkin paljon niitä tipahti. Pidittekö eilisestä postauksesta? Otin jouluna yllättävän paljon kuvia ja parhaani mukaan koitan tässä rentoutua ja ''ahmia'' kirjoja kun kerrankin on aikaa. Niinpä on menossa Pottereiden uusinta kierros.
      Koitan saada mamman napsimaan asukuvat uuden topin kanssa jossain vaiheessa. Suunnitelmissa siintää viimein se leivontapostaus (aion tämän viikon aikana ehkä vielä leipoa jotain uudesta reseptikirjasta, että sekin pääsisi mukaan), myöskin testailin uusia meikkejä ja niistä tulee postausta lähiaikoina ja muistuttaisin vielä kerran, eli heti kun 30 lukijaa napsahtaa niin tulee ensimmäinen video postaus (kauhulla/innolla odottaen)
-Jenna-











2 kommenttia:

  1. Oijoi ihania kuvia! Ja todellakin tulee jouluruuat korvista :D paitsi suklaa loppu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari suklaarasiaa irtois, jos vaan tuut hakemaan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!